Sallat

Färsk sallat i kruka

Sallad eller sallat? Tvärtemot vad många tror är det stor skillnad på de två. Sallad är själva maträtten och sallat är det svenska namnet på det släkte med korgblommiga växter där de vanligaste sorterna av sallat ingår. Vi har ett brett sortiment av sallater som adderar grönska, krispighet och smakfull arom – dessutom är de inkapslade med en mängd nyttigheter.

Kruksallat

Kruksallat

Kruksallatens breda krispiga blad med mild och frisk smak gör varje smörgås komplett och passar utmärkt i sallad eller på smörgåstårtan. Sallaten är dessutom snygg som de…
Läs mer om vår Kruksallat
Rödgrön Sallat

Rödgrön sallat

Ljuvlig för både öga och gom! Rödgrön sallat ger färg åt matupplevelsen och är lika mångfacetterad som kruksallaten – god i såväl salladen som på smörgåstårtan eller på e…
Läs mer om vår Rödgrön sallat
Salanova

Salanova

Salanova är skönheten i grönsakslandet och påminner med sitt bladverk om en vacker blomma. Med sina djupt rödgröna, rundade blad kröner den salladen eller smörgåsen samti…
Läs mer om vår Salanova
Krispsallat

Krispsallat

Namnet gör denna sallat rättvisa – krispsallat är verkligen krispig som få. Med sina spröda, saftiga blad med en fyllig och lite sötaktig smak blir krispsallaten ett give…
Läs mer om vår Krispsallat

Multimixsallat

Tänk dig fem nyskördade, ekologiska sallader som gått ihop och skapat en underbar enhet. Genom att anpassa tillväxttiderna på olika sallater har vi kunnat ta fram denna s…
Läs mer om vår Multimixsallat